Inici del Contingut

Preinscripció

On s'ha de fer?

La preinscripció la centralitza l'Oficina d'Accés a la Universitat, que és la responsable del procés de preinscripció al Màster de Secundària per a totes les universitats catalanes que imparteixen alguna de les especialitats. També publica anualment els requisits d'accés a cada especialitat i realitza el repartiment de les places.

La preinscripció per al curs 2019-2020 tindrà lloc del 9 al 12 de setembre de 2019

L'assignació de les places es publicarà el 26 de setembre del 2019. 

El procés de matrícula es realitzarà directament al centre assignat, a la FEPTS els dies 1 i 2 d'octubre.

 

Com s'ha de fer?

La preinscripció es fa on-line i a través del Portal d'accés a la universitat. En el mateix període heu de presentar la documentació requerida en alguna de les seus de l'Oficina d'Accés a la Universitat.

També podeu enviar aquesta documentació per correu postal. Només cal que imprimiu una còpia del comprovant de preinscripció i l'envieu juntament amb la còpia compulsada dels documents acreditatius dels vostres estudis a:

Oficina d'Accés a la Universitat
Via Laietana, 2
08003 - Barcelona

93 223 03 23 i 93 223 25 91 de 9.00 a 14.00 hores 
Bústia de contacte

 

Requisits

La preinscripció l'heu de fer per Internet a través del Portal d'accés a la universitat. La documentació que cal presentar a l'OAU, dins del termini de preinscripció, és la següent:

  • Comprovant en paper, opció "imprimeix el comprovant" conforme heu fet la preinscripció al Portal d'accés a la universitat.
  • Certificat oficial de notes dels estudis universitaris amb el càlcul de la nota mitjana entre 0-10, segons el Reial decret 1125/2003, de 5 de setembre, el qual estableix el sistema europeu de crèdits i el sistema de qualificacions en les titulacions universitàries de caràcter oficial que té validesa en tot el territori nacional. En el cas de l'alumnat de sistemes educatius estrangers es recomana que presenteu el certificat amb el càlcul de la nota mitjana, d’acord amb la informació recollida al següent enllaç.
  • Títol o resguard de pagament dels drets d’expedició del títol.
  • Certificat del nivell B1 (o superior) d’una tercera llengua (anglès, francès, italià o alemany).
  • Els/les estudiants estrangers/es heu d’acreditar, com a mínim, el nivell B1 d’una de les dues llengües oficials de Catalunya (català o castellà). També heu de tenir en compte que en finalitzar el màster haureu d'assolir un nivell de suficiència B2, de castellà o de català.